Europafrugt

Høj kapacitet, driftssikkerhed og teknisk service til tiden

IMG 0636

Europafrugt er en stor virksomhed, der pakker og videresælger frugt og grønt til detailbranchen, restauranter, hoteller, catering og mindre butikker.
For Europafrugt er det afgørende, at deres pakkemaskine er driftssikker, hurtig og fleksibel. Derfor har de i samarbejde med Bunzl valgt en Automac 55 strækfilm pakkemaskine. Maskinen kan pakke op til 2000 bakker i timen og lave forpakninger i flere forskellige størrelser.

Da Europafrugt pakker frugt og grønt hele døgnet rundt, skal pakkemaskinen være i drift hele tiden. Bunzls teknikere sørger for at servicere og vedligeholde pakkemaskinen, så den fungerer optimalt, og Europafrugt undgår driftsstop.

”Vi er i en branche hvor service til tiden er vigtig, for ellers går kunderne et andet sted hen og handler,” siger John Olsen fra Europafrugt. ”Kunderne skal kunne regne med at få frisk frugt og grønt til tiden, da det har betydning for deres forretning. Derfor er det vigtigt at have det rette udstyr og mulighed for at kunne tilkalde en tekniker, når der er behov for det”.

IMG 0644 IMG 0656
IMG 0657 IMG 0635

 

 

 

Opret webshop bruger Gå til webshop

OPRET NY BRUGER – så du kan handle i vores webshop

Udfyld nedenstående formular for at registrere dig som webkunde, tilføje en kontaktperson eller begge dele. Klik på Send, hvorefter vi behandler din anmodning. Indsæt venligst dit kundenummer i kommentarfeltet, hvis du/I allerede er kunde.

eks. Detail, fødevareproduktion, sundhedssektor...
 
×