Fiskeboden Espergærde

Espergærde er et oprindeligt fiskerleje på Øresundskysten lige syd for Helsingør. I den idyliske havn med udsigt over Øresund ligger Fiskeboden.

Fiskebodtaske

Her har Brian langet frisk fisk over disken siden 2011. Fiskene fanger de lokale fiskere. Kunderne kan komme og hente deres fisk i lugen, få leveret frokosten derhjemme eller bestille online i webshoppen. Fiskeboden er blevet et hyggeligt samlingspunkt i byen, og de mange kunder hjælper med at sprede ordet om den lille fiskebod i byen.

Da vi møder Brian en varm sommerdag i juni vrimler det med liv på havnen og den tilhørende strand er tæt pakket med mennesker, der nyder solen.
Man kan næsten ikke se, at Danmark har været lukket ned pga. Covid19. Brian har da også haft en helt særlig filosofi i nedlukningsperioden:

"Man kan enten lægge sig fladt ned eller give den gas"

Brian og Fiskeboden valgte det sidste, og indførte en masse nye tiltag under coronakrisen, som skulle fastholde kunderne på en ny måde. Fx så tilbød Fiskeboden gratis levering til døren, de lavede også tilbudsvideoer på Facebook og meget mere. Og det er gået så godt, at der i påsken var lang kø med god afstand hele vejen ned af strandvejen, mens kunderne ventede på at få fisk hjem til påskebordet.

"Vi har været rigtig glade for vores nye indkøbsposer, som vi har fået trykt med vores logo. Det har været dejlig nemt at bringe maden ud til kunderne, og så får vi samtidig vores navn ud i gadebilledet"

Indkøbsposerne har vi hjulpet Fiskeboden med at få lavet, og de skal være med til at brande Fiskeboden i lokalområdet.

Fiskebodtaske2

Du kan også få indkøbsposer og andre emballager, som er tilpasset din virksomhed med dit logo. Du kan altid kontakte din Bunzl konsulent eller kundeservice på tlf. 77 40 33 00.

Nedenfor finder du et udsnit af vores indkøbsposer, som kan fås med tryk.

Opret webshop bruger Gå til webshop

OPRET NY BRUGER – så du kan handle i vores webshop

Udfyld nedenstående formular for at registrere dig som webkunde, tilføje en kontaktperson eller begge dele. Klik på Send, hvorefter vi behandler din anmodning. Indsæt venligst dit kundenummer i kommentarfeltet, hvis du/I allerede er kunde.

eks. Detail, fødevareproduktion, sundhedssektor...
 
×