Flowpakkede agurker hos MARKhaven

Gartneriet MARKhaven er landets største økologiske gartneri, der bl.a. producerer økologiske agurker. Agurkerne bliver afsat til en stor dansk supermarkedskæde.

I samarbejde med Bunzl har MARKhaven valgt at flowpakke sine økologiske agurker.


Det gør det nemt for kunderne at se forskel på de økologiske agurker og andre agurker pakket i krympefilm, når de ligger i grøntafdelingen i supermarkedet.

Flowpakningen foregår på en RGD pakkemaskine, som Bunzl har leveret. Det er en maskine med høj teknisk kvalitet og driftssikkerhed.

Bunzls teknikere sørger for at servicere og vedligeholde  pakkemaskinen, så den fungerer optimalt for MARKhaven og kan holdes i konstant drift.

Som totalleverandør står Bunzl også for at levere den emballage, som MARKhaven anvender til flowpakningen. Det giver de bedste betingelser for et flot og ensartet pakkeresultat.

Opret webshop bruger Gå til webshop

OPRET NY BRUGER – så du kan handle i vores webshop

Udfyld nedenstående formular for at registrere dig som webkunde, tilføje en kontaktperson eller begge dele. Klik på Send, hvorefter vi behandler din anmodning. Indsæt venligst dit kundenummer i kommentarfeltet, hvis du/I allerede er kunde.

eks. Detail, fødevareproduktion, sundhedssektor...
 
×