Din totalleverandør

Det skal være nemt at handle – og hos os er det nemt at handle.

Bunzl har et stort og bredt sortiment af emballage, papir- og hygiejneartikler, engangsbeklædning, personlige værnemidler, butiksudstyr, samt maskiner til produktion af fødevarer. Desuden tilbyder vi en landsdækkende teknisk service.

Du kan altså samle alle dine indkøb ét sted.

Vores professionelle konsulenter og kundeservice står til rådighed, hvis du ønsker at handle eller har spørgsmål til os. Vores webshop er naturligvis åben hele døgnet.

Vi tilbyder dig gode priser og har altid flere tusinde varenumre på lager. Med vores moderne logistiksystem kan du forvente en høj leveringssikkerhed. Vi leverer dine varer i faste intervaller på én gang. Effektivt og nemt!

Vores kunder omfatter den danske dagligvarehandel, fødevareproducerende virksomheder, samt industri og håndværk. Og vi leverer overalt i Danmark, Sverige, Norge, Grønland, Færøerne og Island.

I Bunzl Distribution Danmark A/S er vi 80 ansatte. Vi er en del af Bunzl Plc, som er en global koncern med hovedsæde i London. I 2017 havde koncernen en omsætning på 72 mia. kr fordelt på 17.000 ansatte i 30 lande.

Bunzl i Danmark er en del af noget større.

Vi er en del af det engelske aktieselskab Bunzl Plc, som er til stede i over 30 lande. Det giver vores kunder en række fordele fx på priser, sortiment, leveringstider og en masse andet, og gør os til en af landets foretrukne samarbejdspartnere indenfor forbrugsvarer. Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores organisation, og som medarbejder i Bunzl koncernen får man adgang til et internationalt bagland med spændende karrieremuligheder. Lær os og vores kollegaer over hele verden lidt bedre at kende ved at se vores nye video. 


OPRET NY BRUGER – så du kan handle i vores webshop

Udfyld nedenstående formular for at registrere dig som webkunde, tilføje en kontaktperson eller begge dele. Klik på Send, hvorefter vi behandler din anmodning. Indsæt venligst dit kundenummer i kommentarfeltet, hvis du/I allerede er kunde.

eks. Detail, fødevareproduktion, sundhedssektor...
 
×