Totalleverandør til professionelle køkkener og detailbutikker

Vidste du at Bunzl Kapitalvarer er den afdeling, som sørger for at vores kunder har det nødvendige køkken og butiksinventar, der får deres forretning til at fungere i hverdagen?

Bunzl er totalleverandør inden for produktionsudstyr og forbrugsvarer. Vi opererer udelukkende med kvalitetsprodukter, og det kommer naturligvis også til udtryk, når det gælder produktionsudstyr til forarbejdning og/eller tilberedning af kød. Uanset om du er slagter i et supermarked, har din egen, lokale, slagter eller driver et større slagteri, så har vi udstyret, du skal bruge.

Produkter som kødhakker, lynhakker, udstyr i rustfrit stål (der naturligvis kan individuelt tilpasses), stålborde, stegeplade, kipsteger, koge-/stegeudstyr, pålægsmaskine og røgovn er blot et lille udpluk af de ting, kategorien her dækker over.

Besøg vores online katalog og se vores brede sortiment:

Forside Web FoodDetail2017 Vifte

Det er nemt at handle hos Bunzl. Ét sted at handle, én faktura, én levering.

Teknisk Service af dit udstyr

Som noget helt unikt for Bunzl, har vi har vores egen Teknisk Service-afdeling. Vores serviceteknikere er udstyret med specialværktøj, måleinstrumenter, højteknologisk kontroludstyr og originale reservedele i servicevognene. Bunzl Teknisk Service er landsdækkende. Så går der noget galt med dit udstyr, rykker Bunzl ud

Brugtbørs og restmarked

Står du og mangler en bestemt maskine eller andet inventar, så kig forbi vores Brugtbørs og gør en god handel. Her finder du et udvalg af mere eller mindre brugte maskiner, som er taget retur, er blevet gennemgået af vores tekniske afdeling og serviceret. Produkterne kan det samme som en fabriksny af slagsen, den er blot taget retur efter salg.

I vores restmarked finder du varer hvor vi har et meget lille restparti tilbage. Her kan du også gøre en god handel. Restmarkedet og Brugtbørsen bliver opdateret med nye varer, samt når en vare er solgt.


OPRET NY BRUGER – så du kan handle i vores webshop

Udfyld nedenstående formular for at registrere dig som webkunde, tilføje en kontaktperson eller begge dele. Klik på Send, hvorefter vi behandler din anmodning. Indsæt venligst dit kundenummer i kommentarfeltet, hvis du/I allerede er kunde.

eks. Detail, fødevareproduktion, sundhedssektor...
 
×