Indkøb

Vores indkøbsafdeling arbejder på højtryk for at gøre din indkøbsoplevelse optimal. Det sker blandt andet ved at sørge for, at de samarbejdspartnere vi vælger, er blandt de førende leverandører på markedet. Alle led i indkøbskæden kontrolleres – lige fra fremstilling til forsendelse af produkterne.

Produktspecialisterne i indkøbsafdelingen har mange års erfaring inden for hvert deres område, så derfor er ekspertisen i top. De støtter vores salgsteam, så alle kunder får en professionel service og vejledning.

Har du brug for en specialtilpasset løsning, kan vi naturligvis også hjælpe. Blandt andet via vores verdensomspændende netværk, der sikrer, at vi hurtigt og effektivt kan finde den ideelle løsning til netop dig.

Fra det fjerne Østen direkte til Danmark

Som noget helt unikt i branchen har Bunzl Group et kontor i Shanghai, som dækker hele Asien og derved varetager dine interesser. Kontoret sikrer fx:

Private label-produkter af rette kvalitet.

Et øget fokus på produktkvalitet (eget testlaboratorium).

Auditering af fabrikker i overensstemmelse med internationale standarder (og derigennem ordnede arbejdsforhold).

Spændende produktnyheder fra Østen.

Produktsikkerhed

Ud over, at kontoret i Shanghai auditerer fabrikker og kvalitetstjekker, har vi i Bunzl nedsat en Product Safety-gruppe, hvis formål er at sikre, at alle data på samtlige varer er opdaterede og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Kravene til produkter, der er i kontakt med fødevarer, er skrappe, men når du handler med os, har du garanti for, at alle regulativer, forordninger og lovgivninger er overholdt.

Leveringssikkerhed

Vores indkøbsafdeling sørger hele tiden for at købe så store volumener hjem, at vi er lagerførende på langt de fleste produkter. Det betyder, at du som kunde har leveringssikkerhed – en vigtig faktor i en travl hverdag. Samtidig gør de store indkøbsvolumener, at vores priser er endog særdeles konkurrencedygtige.


OPRET NY BRUGER – så du kan handle i vores webshop

Udfyld nedenstående formular for at registrere dig som webkunde, tilføje en kontaktperson eller begge dele. Klik på Send, hvorefter vi behandler din anmodning. Indsæt venligst dit kundenummer i kommentarfeltet, hvis du/I allerede er kunde.

eks. Detail, fødevareproduktion, sundhedssektor...
 
×