Information om Corona

Opdateret d. 22/03-2021

 

Vores tilgang

Vi følger Regeringens og Sundhedsstyrelsens udmeldinger og anbefalinger nøje, og vi tager vores forholdsregler for at beskytte vores medarbejdere og samarbejdspartnere mod smittefare. Du kan handle hos os helt, som du plejer, og vi leverer varer som normalt. Dog oplever vi en meget stor efterspørgsel på særlige produkter, som der er brug for i forbindelse med pandemien.  

Vi holder løbende øje med de varegrupper, som er eller kan blive påvirket af Covid-19 situationen, og du kan holde dig opdateret her på siden.

 

Udsatte varer kan blive ramt af prisreguleringer

Den verdensomspændende pandemi gør, at visse produkter stiger i pris fra det ene øjeblik til det andet. Denne udvikling er uforudsigelig, og situationen ændrer sig fra time til time. Priserne stiger, fordi leverandørerne og råvareforsyningen ikke kan følge med efterspørgslen. Der er altså med andre ord ikke nok produkter, og det påvirker både forsyningssikkerheden og priserne. Vi er derfor nødsaget til at tage forbehold for, at udefrakommende stigninger kan give prisstigninger på ét eller flere af vores produkter. Prisstigninger, vil i nogle tilfælde, kunne ske uden forudgående varsel.

Vi vurderer, at de følgende produktområder er særligt udsatte i øjeblikket:

-        Personlige værnemidler herunder masker, dragter, øjenværn osv.

-        Engangshandsker

-        Hånddesinfektion og håndsæber

 

Vi tager forbehold for, at andre varegrupper også kan blive ramt af prisreguleringer.

 

Varer med begrænsning

Vi oplever en stor stigning i ordrer på værnemidler, handsker og desinfektionsprodukter, og det betyder, at vi desværre oplever restordrer i øjeblikket. Vi ved ikke, hvornår disse ordrer kan leveres på grund af den nuværende situation. Vi har sat begrænsninger på bestilling af værnemidler, handsker og desinfektionsprodukter m.v. så produkterne kan fordeles til flere kunder, og du kan opleve, at nogle produkter er udsolgte pt.

 

Restordrer

Der er desværre restordrer på forskellige personlige værnemidler, handsker, hånddesinfektion og overfladedesinfektion pt. Vi tager forbehold for, at andre varegrupper også kan komme i restordre. Vi forventer, at situationen normaliseres i takt med, at pandemien aftager.

 

Særligt om engangshandsker

Hvorfor stiger priserne på engangshandsker?

Den globale efterspørgsel efter engangshandsker er tredoblet som følge af Corona pandemien. Dette bevirker at råvarepriserne stiger, og der samtidigt er et begrænset antal handskeproducenter rundt om i verden. Det betyder, at der er brug for væsentligt flere engangshandsker, end der kan produceres på nuværende tidspunkt.

Derfor vil du opleve prisstigninger og restordrer på engangshandsker.

Vi forventer, at situationen normaliseres, når pandemien aftager.

 

 

 


OPRET NY BRUGER – så du kan handle i vores webshop

Udfyld nedenstående formular for at registrere dig som webkunde, tilføje en kontaktperson eller begge dele. Klik på Send, hvorefter vi behandler din anmodning. Indsæt venligst dit kundenummer i kommentarfeltet, hvis du/I allerede er kunde.

eks. Detail, fødevareproduktion, sundhedssektor...
 
×