Ledige stillinger 

Der er pt. ingen ledige stillinger. 

Uopfordrede ansøgninger

Bunzl Distribution Danmark A/S er et firma i rivende udvikling med målrettede og initiativrige medarbejdere. Hvis du matcher den beskrivelse, og du har lyst til at have en dagligdag, der både er spændende, udviklende og krævende, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. 

Læs vores politik vedrørende ansøgninger til Bunzl Distribution Danmark A/S her

Send din ansøgning til:

Bunzl Distribution Danmark A/S

Greve Main 30

2670 Greve

Att: Personaleafdelingen

job@bunzl.dk


Bunzl i Danmark er en del af noget større.

Vi er en del af det engelske aktieselskab Bunzl Plc, som er til stede i over 30 lande. Det giver vores kunder en række fordele fx på priser, sortiment, leveringstider og en masse andet, og gør os til en af landets foretrukne samarbejdspartnere indenfor forbrugsvarer. Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores organisation, og som medarbejder i Bunzl koncernen får man adgang til et internationalt bagland med spændende karrieremuligheder. Lær os og vores kollegaer over hele verden lidt bedre at kende ved at se vores nye video. 


OPRET NY BRUGER – så du kan handle i vores webshop

Udfyld nedenstående formular for at registrere dig som webkunde, tilføje en kontaktperson eller begge dele. Klik på Send, hvorefter vi behandler din anmodning. Indsæt venligst dit kundenummer i kommentarfeltet, hvis du/I allerede er kunde.

eks. Detail, fødevareproduktion, sundhedssektor...
 
×