Persondatapolitik

I henhold til gældende regler om persondatabeskyttelse orienterer denne politik dig om, hvordan dine oplysninger bliver behandlet, når du bruger Bunzl Distribution Danmark A/S’ hjemmeside, webshop og elektroniske nyhedsbreve.

Ejeroplysninger
Bunzl Distribution Danmark A/S, Greve Main 30, 2670 Greve, tlf: 77 40 33 00, email: info@bunzl.dk, CVR nr 13166986

Vores hjemmeside og webshop anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Formål med cookies på vores hjemmeside og webshop

  • At gemme dine indstillinger, så vi kan forbedre din oplevelse på vores hjemmeside.
  • Trafikmåling og statistik, som bruges til at analysere, hvor mange besøg vi har på siden. 
  • Målretning og frekvensstyring, så vi kan vise dig indhold, som vi tror du vil finde interessant.

Sådan sletter eller blokerer du cookies
For at slette eller blokere cookies, henvises du til følgende hjemmeside: http://minecookies.org/cookiehandtering/ 

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies
Bunzl Distribution Danmark A/S benytter sig af cookies fra Google Analytics, hvis formål er at indsamle information om trafikken til vores hjemmeside og webshop. Du kan altid framelde dig cookies på Google Analytics – besøg da https://tools.google.com/dlpage/gaoptout og følg guiden.

Formålet med indsamling af persondata
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service hos Bunzl Distribution Danmark A/S, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Personoplysninger omfatter oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder den registreredes navn, fysisk adresse, e-mailadresse, telefonnummer, brugernavn til webshop, betalingsinformationer eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører den registreredes private bopæl eller arbejdsplads.

Personoplysninger indsamles når du registrerer dig som kunde på webshoppen, afgiver en ordre eller bruger webshoppen i andre sammenhænge.

Vi behandler dine persondata i henhold til gældende lovgivning vedr. General Data Protection Regulation (GDPR).

Vi indsamler og behandler dine personlige data udelukkende til følgende formål:
Købsaftale: Hvis du placerer en ordre og foretager et køb på webshoppen. Dette inkluderer betalingsinformationer og produktleverancer.
Kommunikation: Dine persondata bliver anvendt til at kommunikere med dig og for at oplyse dig om vigtige informationer i forbindelse med din webshop konto hos Bunzl og/eller brug af hjemmesiden, samt håndtering af eventuelle klager. Hvis du har en konto på webshoppen, gemmer vi dine persondata, så du ikke behøver at indtaste dem hver gang, du besøger vores elektroniske platform.
Marketing: I den udstrækning du har givet samtykke til, vil dine persondata blive anvendt til forsendelse af elektroniske nyhedsbreve og direct mails.  
Kundeservice: Dine persondata anvendes til at yde dig relevant kundeservice.

Hvilke oplysninger registreres
Ved besøg på vores hjemmeside eller webshop efterlader du elektroniske spor, herunder hvilke sider du har kigget på, hvilken browser du bruger, hvilken ip-adresse du har. Det er ikke muligt at genkende personer ud fra disse oplysninger.

Ved anvendelse af vores webshop skal kundens virksomhedsbrugerprofil oprettes, og i den forbindelse skal du som repræsentant for virksomheden angive relevante personoplysninger.

Vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Beskyttelse af personoplysninger
Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter.

Bunzl Distribution Danmark A/S kan dog ikke garantere fuldstændig sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger registreres og lagres elektronisk og opbevares så længe der er et sagligt formål med dette. For eksempel, hvis et kundeforhold ophører, vil personoplysninger der anvendes i forbindelse med bestilling på vores webshop blive slettet, så snart vi får besked herom.

Du kan anmode om indsigt i de oplysninger, der behandles
I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge gældende regler ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.

Hvis behandlingen er personoplysninger er baseret samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Din ret til at indgive en klage
Du har ret til at klage til en tilsynsmyndighed over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk

Videregivelse til tredjepart
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil.

Hvis behandlingen er personoplysninger er baseret samtykke, kan du trække dit samtykke tilbage

Øvrigt
Har du spørgsmål til persondatapolitikken, er du velkommen til at kontakte os på info@bunzl.dk


OPRET NY BRUGER – så du kan handle i vores webshop

Udfyld nedenstående formular for at registrere dig som webkunde, tilføje en kontaktperson eller begge dele. Klik på Send, hvorefter vi behandler din anmodning. Indsæt venligst dit kundenummer i kommentarfeltet, hvis du/I allerede er kunde.

 
×